اثرات شگفت انگیز آب آلبالو در بهبود حافظه



به گزارش سایت «مدیکال دیلی»، آلبالو سرشار از پلی فنول هایی است که به فلاونوئیدها معروف هستند و دارای طیف وسیعی از خواص آنتی اکسیدانی هستند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، مطالعات اخیر محققان دانشگاه آمریکایی دلاور نشان داده است که آب گیلاس به دلیل وجود این ترکیبات، روند زوال شناختی را کند می کند.

شیو چینگ چای، استادیار تغذیه و سلامت رفتاری و نویسنده ارشد این مطالعه، می‌گوید: «عملکرد شناختی یک عامل کلیدی تعیین‌کننده استقلال و کیفیت زندگی در افراد مسن است. این فواید بالقوه آلبالو را می توان با ترکیبات فعال زیستی موجود در آن، از جمله پلی فنول ها، آنتوسیانین ها و ملانین مرتبط دانست. این خواص ممکن است به خواص کاهش فشار خون این گیلاس ها نیز مرتبط باشد، زیرا فشار خون می تواند بر جریان خون به مغز تأثیر بگذارد.

دیدگاهتان را بنویسید